Guta nytt Guta bus! Ansvariga Hundarna Galleri
 
Nuså! 
Nu startar vi upp denna hemsida ordentligt! Med nytt utseende, uppdatering av aktivitetsansvarigas uppgifter och lite nytt i Galleriet ska vi nog få ordning på detta ! :) 

Vi har haft några träffar under sommaren och senaste veckorna. Gutarna börjar så smått komma tillbaka i rutinerna igen efter semestrar mm. Själv har jag, webansvarig, varit på Tollarspecialen för första gången i somras ! Och vilken upplevelse!! Helt makalöst roligt och trevligt event, man kände sig för en gångs skull normal och blev inte längre helt till sig av att man såg en tollare, utan istället spärrade man upp ögonen när man fick se en utstickande ras så som Siberian husky, spaniel eller holländsk herdehund! 

Vi har fått tillökning inom Gutefamiljen också. Myssläs kennel här på Gotland har haft en kull, o flertalet valpar stannade kvar på ön varav en hamnade hos ett redan etablerat Gutepar; Lars och Anne som sen innan har Freja. Även Sara har införskaffat lite nytt, men hon åkte hela vägen till Tyskland för att hämta hem sötaste lilla Ratzi, en tikvalp efter hennes egen uppfödda Jalle. Så nu har vi mycket nytt och småttigt på G som ska tränas upp till duktiga rödskinn! 
Picture
Det ska börjas tidigt ;)
Picture
Tyskvalpen Ratzi
 

Leave a Reply.

  gutetollarna 

  Här kan ni läsa om Gutetollarnas bus och äventyr på träningar och träffar! 

  Arkiv

  September 2013

  Categories

  All